Ini hujungnya

21:28








Aku tahu kau pandai jaga diri. Aku tahu kau dah happy sekarang. Sebab tu aku malas nak kacau. Tapi aku tengok je kau macam selalu.


Dan kalau ada yang lupa. Itu mungkin kau.
Bukan aku.


Tapi tak apa. Dah banyak dah pesan aku dapat. "Value yourself mu. You deserve more than this" "He's not worth to keep" "Aku tak nak tengok kau macam ni". 
Aku cuba, tapi aku tak boleh. Bukan tak nak, tapi tak mampu. Tapi, yang semalam tak sama dengan hari ni. Semalam aku tak mampu, tapi hari ini aku dah sedia.


Dulu-- kau lupa aku. Tapi loceng penggera dah kejut aku.
Sekarang-- masa aku, untuk aku lupa kau. 
Terima kasih.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.