Pre Graduate, yeah!

11:20



1 Mac 2017. Majlis Pra Graduan (MPG) FSPU 2017. 
Untuk siswa siswi diploma Fakulti Senibina, Perancangan dan Ukur sesi 2014-2017, UiTM Perak (Seri Iskandar).
Wow. Just wow. Kita dah nak habis gais. Hahaha.
Semua orang excited nak pergi sebab; this was our last event here, and first time gak kena dress up ikut tema bagai untuk dinner sebab dinner course kita selama ni tak melawa pun. Hahaha sedih betul. So, tema MPG this time is 50s Malaya. Haa semua ber-P Ramlee dan ber-Saloma itu malam. Yiihaaaaa~ *joget pak maon*



Mak seronok sangat tengok semua anak-anak mak encem encem, cantik cantik semua ( Berejam tunggu deme makeup tak siap siap, konfem la cantik. Letuppp~). Bapaknya pun encem gak. Hahahhaaha lol. Bukan senang do nak tengok bebudak laki class studio A ni pakai lawa lawa. Semua humble namatey. Malam ni jelah dapat tengok semua bersiap yang betul betul bersiap. Snggup mintak dengan lecturer nak balik awal sebab kalau ikutkan kelas habis pukul 5. Tapi takut tak sempat nak siap hahaha so dapatlah keluar pukul 4. Itu pun, plan asal nak gerak 6.45pm. Tapi disebabkan perempuan2 makeup tak siap lagi plus ada sikit problem, geraklah kami pukul 8 lebih. Kesian budak laki, tunggu sampai tertidur dua kali HAHAHA. Terima kasih la sebab layan perempuan-perempuan engkorang ni. Last dah ni, lepas ni dah tak yah layan kitorang dah :')


Moh ler kita layan gambar. Cakap banyak tak guna gak. Hahaha.




(Nadia dengan Mon takde sebab sibuk beratur nak ambik gambar kat booth. Fatin taknak datang hmm sedihhh :'( )








 Dunno what I'm trying to react to....






Depan sekali tu Jimmy jimbit. Hahahaha. Padan muka. Sape suruh tangan panjang, kan dah kena pegang camera ;p







Jejaka jejaka idaman Malaya. 2 dah berpunya, satu tengah proses, yang lain single nokharom tak laku. HAHAHA GAIS MAK GURAU TAU






Wanita melayu terakhir. Kahkahkah. Meirose ada, ponti ada, amoi ada, makcik topup ada, haa macam-macam ada lah. Haa yang ni 4 orang dah berpunya. Yang lain tu hmmm saje ikut mak jadi loner. Lalalala~







Apa ni Dato'. Dinner lah. Tengah dinner pun nak discuss projek juta-juta pehal hak ala. Lekluuu sapkokluu Dato' semua. Sarip Dol kat belakang tu dah ready dah nak berjimba.







Acap tayang bicep, kimi kena friendzone. Hahaha life's hard bro.







Both are my favourite designers; Jimmy jimbit & Yana pishangemas :)








Skuad penyelesai masalah (as mentioned in earlier pharagraph). Yana, Sofiah, Nana. Masalah apa??? Biarlah kami je tahu hehehehe







 Acap tengok apa tu cap.... Mak panggil kee? Hahahaha






Ma girls!!! Muahhxxxx (walaupun Fatin takde tapi muah untuk dia jugak)









Tehahh annyeongggggg!~ Hahahaha. Thanks sebab selalu layan ummu pastu gigih explain apa benda semua pasal kpop or kdrama sebab ummu tak layan benda2 tu semua hahahaha. :) 
Nanti pergi Korea elok-elok! Bawak balik Joon Hyung satu! And thanks jugak sebab explain pasal religious matter (sebab her bro is an ustaz) and some term yang budak laki selalu guna tapi ummu tak faham.... .... 
.......
....
Biadap.
Hahahaha





Lol. Finally a proper picture of us. Hahahaha sakai kata bff tapi takde gambar langsung. Bodo betul. Thanks Iman for.. everything? Haha malas nak cakap banyak sebab memang banyak nak cakap kalau nak cakap pun. (lol belit lagi cakap mu, belit lagi hahahah). 
Tolonglah jangan buat hal lagi.
Hahahaha sakai






Tadaaa! Jane the Builder is here~ Hahahaha minah ni kemain busy. Thanks Jane selalu teman pergi balik JB-SI selama tiga tahun ni. Hehehe lebiu





Congrats Ameer menang Best Dress category lelaki on that night!
And congrats Yana sebab dapat award Best Student untuk course Interior Design. Huaaa aku happy gila untuk kau do hahaha. Tak sia-sia aku ambik kau as idola kan. Haha. 
Thanks jugak sebab selalu layan aku, esp time practical haritu. Waktu-waktu down aku, dan engkau. hahahaha good luck in ur life gurl :)






Last but not least,


 Favourite do gambar ni. Family portrait! Hahaha comel je semua eiiii geram hahaha <3 p="">




Ini baru pre graduate guys, belum grad lagi. Jangan lupa diri. Hahaha
Good luck Acidius Studio for this upcoming final presentation in a few weeks more.
May Allah ease everything for us. Aaaminn~ :)



Takziah untuk Mai (reason why her picture is not here, she didnt manage to come. But still, she's important to me too) . Moga arwah kawan Mai ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Sampai masa untuk dia berehat dari penatnya dunia. Al-fatihah.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.