Bukan banyak, sikit je

14:53






Aku bukannya nak mintak banyak.
Tak mintak secret recipe pun.
Tak mintak menate pun.
Tak mintak sephora pun.
Nak mintak sikit je.


Hargai aku.


Tolonglah. Aku dah penat rasa macam ni.
Rasa tak dihargai.
Rasa sia-sia dengan apa yang aku bagi selama ni.
Aku pernah cakap, "aku tak nak give up"
Tapi at this moment, I feel like to.
Aku dah makin hampir dengan garis putus asa.
Kau nampak aku ni macam patung ke? Takde perasaan?
Ke simsimi?




Tapi kalau memang itu yang orang nak, aku bagi.
Aku memang dah lama sedar diri.
Aku pergi dulu. Aku boleh cari tempat aku yang baru.
Tempat yang memang untuk aku.
Tempat yang boleh buat orang happy.
Buat aku happy juga, insha Allah.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.