Sikit lagi mu, sikit lagi

11:29









Assalamualaikum.
Pergh. Sem ni je dah berapa kali siot aku barai.
Ya Allah apa nak jadi ni.
Korang korang please doakan aku boleh get through all these FYP matters.
Takutnya tak lepas :'(
Hmmm sikit lagi ni. Dalam dua bulan lebih je lagi.
Pastu habis diploma. Tapi tulah, nak menghabiskan diploma satu ni pun cungap cungap haa.
*salute la sesiapa yang belajar tinggi tinggi sampai master phd semua tu, siap ada yang buat double degree la ape laa. salute!*
Okay gtg, kerja menanti. Bye :)

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.