just a random post....

10:22



heyyo. Entahlah. Sebenarnya awal awal aku nak meluah perasaan tau kat sini. Tapi lama lama aku rasa macam emm takpelah simpan dulu dalam kotak hati awak ye ummu. Hahaha. Tetiba rasa malas nak cakap. *Dahtu pahal nak update blog?!* Eh suka hati aku lah. Haha. Takdelah, sebab boring je. Right now aku sensorang kat studio. Not sure kat studio sebelah sebelah ni dah ada orang ke belum tapi aku rasa takde sebab senyap sunyi je takde bunyi kipas bunyi lagu je. Ada bunyi dari laptop aku je ni. It's Saturday anyway. Hari orang bermalas-malasan. Classmates pun harini maybe datang lambat sikit. Pagi tadi diorang gi jogging pastu singgah makan mamak. Aku pun sebenarnya malam tadi niat nak jogging tapi terbantut, disebabkan hal-hal tertentu. Kalau jog pun maybe sorang kot, tak join diorang. Haha. Entahlah, lately ni selalu takde mood. Tetiba je mood lari. Ada something yang buat mood aku lari tiba-tiba kalau aku ikut diorang. Lol sorry guys I'm not hating u guys. Aku pun taktau kenapa. Bukan saje saje aku jarang lepak or gi tengok bola pe semua tu. Aku minat je tengok bola sebenarnya *bukan nak usha player semata ok* tapi tulah. Aku takut kondisi aku yang takde mood ni affect kat korang. Haha again sorry.
Okay enough. Hm. Haa. Jom ah aku tunjuk workspace aku kat studio. Hahaha memandangkan takde benda nak story kan ni. Actually kitorang ni first time gak la dapat workspace yang agak proper. Part 1; dapat drafting table macam biasa la tapi aircond rosak so kami berpanasan. Part2; dapat kelas sebelah store. Part 3, 4; dapat kelas kat store. STORE weh. Hahaha siot betul ken kemas store tu untuk jadikan kelas semula. But its okay we ols bersyukur je hmm..... Hahaha so here we go





hahahaha beshe beshe je wak. Atas meja ada cermin, note book, sticky note, kipas tangan, cologne (tu yg kedua sebab ada orang curi. Jahat em), pins, structural model. Kat depan tu ada la sikit pin gambar family buat penguat, some word acah puisi, ayat surah Ar Rahman (fabi ayyi ala irabbikuma tukazziban), nama concept (jangan tanya aku Amalgamation tu apa. Penat den nak jawab. Google please). Hahaha hambar je meja ai. Tapi takpelah. Sebab takleh gak nak letak banyak barang sebab takut ada yang panjang tangan. Plus, studio ni selalu kena pecah masuk dengan beruk do. Hahah so siapa yang letak makanan tu memang kesianlah kena rembat. Shiannnn awakkk



Mana orang lain ni?! face



Hahaha dahlah. Nak buat kerja. Nanti i update lagi benda benda yang lagi bermanfaat. ke uols ada nak request suruh i story apa-apa? hahaha acah hottt. K ah, bye.



Jaga diri. Aku rindu kau yang dulu.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.