Appreciation post! xx

02:16

Hai. Hmm. Tetiba rasa macam nak belanja korang muka-muka habang hakak part 6 id uitmsi korang pulak harini. Hahaha dah part 6 siot. Tak lama lagi nak habis diploma dah la siot. Pergh rasa macam baru haritu kita jumpa satu kelas time first class, elc, kat main fspu. Noob gila memasing muka baru lepas spm. Hitam, busuk. Dengan tak kenal orangnya. Hahahahaha lawaklah syal *ops i tercarut* hahhaha maafkan shaye. So, marilah kita ye... Post sini insha Allah tak hilang la kan at least hehehehe :)
One thing yang aku suka dengan classmate aku is, korang tak lupa baca yasin bila mula mula masuk kelas. First day or first week la paling lambat pun delay. Lebiu gias lah
Haa yang ini adik adik jangan ikut eh. Hahahhaa dah pishang buat assignment, memasing pulun main old maid. Pastu uno lak. Perangai
Okay ni kompilasi masyarakat ngantuk tak cukup tido pastu tengah lecture kat dewan ko bedal tido. Hahahahha siot betul perangai tapi nak buat cane. Aku pun terlelap berapa kali gak sebenarnya hahhaha
 Padahal dia baru lepas kacau orang tidur tuuuuuuu. Pastu tetiba senyap. Rupanya hmmm............




 Ha tu dia..... Abang jimmy gempak kita pun tertidur tau. Hahahha sorry mi!




Minah ni takyah cakap la. Mana mana dia boleh tidur hahahaha





Guys, dont try this at home~





Our cutie bunny pun tewas huhuhu



Gayboy belakang cinta tak bersambung ke cane tu




Mamak Rahmath ni bakal jadi legend doh untuk kita. Hahaha selain Lanz Gelas Besar




Awh sorry ai tak bawak jacket~
 Cara untuk elak lecturer marah sebab nak keluar ramai ramai pergi uptown beli aiskrim; Ajak dia ambik gambar dulu.



 White squad tak sengaja ni




 GUYS! WE ALL KNOW THIS SMILE KENAPA KANNN HAHAHHA. Hari bersejarah buat Afiq. Mak doakan kebahagiaan ko nak. Hahahaha




Muka excited first time merasa Subway kat Seri Iskandar sebab baru bukak. 

Hahahahaha ini paling win doh. Kaki nganjing memasing hahahahhaa xD
Okay patah balik sat. Ni time part 5, lepas practical, timing viva.
Haa kemari kau lighting, kemari kau~~~ 


 Lanz Gelas Besar...... Air pisang korang...... Nasi goreng usa.........



Gurls at funfair Batu Gajah ~
 ehehehheehe dah penat jerit naik ride kita makan eskem ah pelageyyyyy



Hakak hakak cantek da pandai bergaya dah sejak practical ni wuuuu aku je busuk lagi sebab malas hahhaaha
Muah muah. Cukup dulu kot. Nanti kalau rajin sambung lagi. Hahahha banyak gila do perubahan muka memasing padahal baru 3 tahun kat sini hahaha. Ok gais ok i need to do my work. Kang esok kena dengan lecturer hurm mampoz ai. Haha night! xoxo



---------------------------------------------sambung gais sambung hahahaha------------------------------------








girls, supporting anak anak Daud main futsal timing id sports day~



eh eh, saje je selit satu. Hey guys, it's me! Hahahahaha












thankx mizz for the pic. Hahaha




after MIID Roadshow 2017 at UiTM Seri Iskandar :) Thanks for coming!


*to be continued*

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.