This distance are just enough

14:17










Looking at you, even with big distance, or could be just in a photo,
is like looking into our memories--
The stories we told,
The laugh we shared,
The tears we wiped,
The view we looked at,
And all the things we never thought will be 'ours'.



Seeing you from afar would be just enough
Because this eyes of mine can take the whole chance
To do what it cannot do
While I'm with you
As the things will be all different when our eyes met
As if it killed me twice cause I'm seeing the love in your eyes but it wasn't for me...








And that's why I can stare at you like forever,
Cause I'm missing you, the old you, that much.





just a random post....

10:22


heyyo. Entahlah. Sebenarnya awal awal aku nak meluah perasaan tau kat sini. Tapi lama lama aku rasa macam emm takpelah simpan dulu dalam kotak hati awak ye ummu. Hahaha. Tetiba rasa malas nak cakap. *Dahtu pahal nak update blog?!* Eh suka hati aku lah. Haha. Takdelah, sebab boring je. Right now aku sensorang kat studio. Not sure kat studio sebelah sebelah ni dah ada orang ke belum tapi aku rasa takde sebab senyap sunyi je takde bunyi kipas bunyi lagu je. Ada bunyi dari laptop aku je ni. It's Saturday anyway. Hari orang bermalas-malasan. Classmates pun harini maybe datang lambat sikit. Pagi tadi diorang gi jogging pastu singgah makan mamak. Aku pun sebenarnya malam tadi niat nak jogging tapi terbantut, disebabkan hal-hal tertentu. Kalau jog pun maybe sorang kot, tak join diorang. Haha. Entahlah, lately ni selalu takde mood. Tetiba je mood lari. Ada something yang buat mood aku lari tiba-tiba kalau aku ikut diorang. Lol sorry guys I'm not hating u guys. Aku pun taktau kenapa. Bukan saje saje aku jarang lepak or gi tengok bola pe semua tu. Aku minat je tengok bola sebenarnya *bukan nak usha player semata ok* tapi tulah. Aku takut kondisi aku yang takde mood ni affect kat korang. Haha again sorry.
Okay enough. Hm. Haa. Jom ah aku tunjuk workspace aku kat studio. Hahaha memandangkan takde benda nak story kan ni. Actually kitorang ni first time gak la dapat workspace yang agak proper. Part 1; dapat drafting table macam biasa la tapi aircond rosak so kami berpanasan. Part2; dapat kelas sebelah store. Part 3, 4; dapat kelas kat store. STORE weh. Hahaha siot betul ken kemas store tu untuk jadikan kelas semula. But its okay we ols bersyukur je hmm..... Hahaha so here we go





hahahaha beshe beshe je wak. Atas meja ada cermin, note book, sticky note, kipas tangan, cologne (tu yg kedua sebab ada orang curi. Jahat em), pins, structural model. Kat depan tu ada la sikit pin gambar family buat penguat, some word acah puisi, ayat surah Ar Rahman (fabi ayyi ala irabbikuma tukazziban), nama concept (jangan tanya aku Amalgamation tu apa. Penat den nak jawab. Google please). Hahaha hambar je meja ai. Tapi takpelah. Sebab takleh gak nak letak banyak barang sebab takut ada yang panjang tangan. Plus, studio ni selalu kena pecah masuk dengan beruk do. Hahah so siapa yang letak makanan tu memang kesianlah kena rembat. Shiannnn awakkk



Mana orang lain ni?! face



Hahaha dahlah. Nak buat kerja. Nanti i update lagi benda benda yang lagi bermanfaat. ke uols ada nak request suruh i story apa-apa? hahaha acah hottt. K ah, bye.



Jaga diri. Aku rindu kau yang dulu.

Appreciation post! xx

02:16
Hai. Hmm. Tetiba rasa macam nak belanja korang muka-muka habang hakak part 6 id uitmsi korang pulak harini. Hahaha dah part 6 siot. Tak lama lagi nak habis diploma dah la siot. Pergh rasa macam baru haritu kita jumpa satu kelas time first class, elc, kat main fspu. Noob gila memasing muka baru lepas spm. Hitam, busuk. Dengan tak kenal orangnya. Hahahahaha lawaklah syal *ops i tercarut* hahhaha maafkan shaye. So, marilah kita ye... Post sini insha Allah tak hilang la kan at least hehehehe :)
One thing yang aku suka dengan classmate aku is, korang tak lupa baca yasin bila mula mula masuk kelas. First day or first week la paling lambat pun delay. Lebiu gias lah
Haa yang ini adik adik jangan ikut eh. Hahahhaa dah pishang buat assignment, memasing pulun main old maid. Pastu uno lak. Perangai
Okay ni kompilasi masyarakat ngantuk tak cukup tido pastu tengah lecture kat dewan ko bedal tido. Hahahahha siot betul perangai tapi nak buat cane. Aku pun terlelap berapa kali gak sebenarnya hahhaha
 Padahal dia baru lepas kacau orang tidur tuuuuuuu. Pastu tetiba senyap. Rupanya hmmm............




 Ha tu dia..... Abang jimmy gempak kita pun tertidur tau. Hahahha sorry mi!




Minah ni takyah cakap la. Mana mana dia boleh tidur hahahaha





Guys, dont try this at home~





Our cutie bunny pun tewas huhuhu



Gayboy belakang cinta tak bersambung ke cane tu




Mamak Rahmath ni bakal jadi legend doh untuk kita. Hahaha selain Lanz Gelas Besar




Awh sorry ai tak bawak jacket~
 Cara untuk elak lecturer marah sebab nak keluar ramai ramai pergi uptown beli aiskrim; Ajak dia ambik gambar dulu.



 White squad tak sengaja ni




 GUYS! WE ALL KNOW THIS SMILE KENAPA KANNN HAHAHHA. Hari bersejarah buat Afiq. Mak doakan kebahagiaan ko nak. Hahahaha




Muka excited first time merasa Subway kat Seri Iskandar sebab baru bukak. 

Hahahahaha ini paling win doh. Kaki nganjing memasing hahahahhaa xD
Okay patah balik sat. Ni time part 5, lepas practical, timing viva.
Haa kemari kau lighting, kemari kau~~~ 


 Lanz Gelas Besar...... Air pisang korang...... Nasi goreng usa.........



Gurls at funfair Batu Gajah ~
 ehehehheehe dah penat jerit naik ride kita makan eskem ah pelageyyyyy



Hakak hakak cantek da pandai bergaya dah sejak practical ni wuuuu aku je busuk lagi sebab malas hahhaaha
Muah muah. Cukup dulu kot. Nanti kalau rajin sambung lagi. Hahahha banyak gila do perubahan muka memasing padahal baru 3 tahun kat sini hahaha. Ok gais ok i need to do my work. Kang esok kena dengan lecturer hurm mampoz ai. Haha night! xoxo



---------------------------------------------sambung gais sambung hahahaha------------------------------------








girls, supporting anak anak Daud main futsal timing id sports day~



eh eh, saje je selit satu. Hey guys, it's me! Hahahahaha












thankx mizz for the pic. Hahaha




after MIID Roadshow 2017 at UiTM Seri Iskandar :) Thanks for coming!


*to be continued*

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.