Not ready

18:44




Hi. Harini hari daftar kolej.
Untuk last sem.
Lusa, isnin, start first class.
Untuk sem 6.
Sebenarnya, aku tak ready.
Itu je aku nak cakap.
Doakan aku berjaya.
Aku tak tahu aku buat apa.
And by now, aku pun tak tahu aku buat apa.
Duduk sorang-sorang tepi court.
Ada orang main futsal.
Tapi aku takdelah nak cuci mata pun.
Entah. Aku tak tahu aku buat apa.


Lari lari lari aku lari tinggalkan semua ini
Untuk mencari-cari ketenangan diri
Okay ini lirik lagu
Sorry
Chaw~

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.