Si Bisu Minta Maaf

10:32






Maafkan aku
Untuk terlalu menikmati bisu
Kerana dalam diam pegun belantara dunia
Aku jumpa seribu satu kisah
Tak tercerita di skrin kotak waktu senja
Yang cuma tayang sarkas manusia yang makin parah



Maafkan aku
Untuk terlalu menikmati bisu
Sebab dalam titik renyai hujan di kaca tingkap
Aku nampak keluh manusia tersingkap
Juga syukur manusia yang tak terucap
Selama ini kita pekak
Dengan terma aku-- hal aku, kau-- hal kau
Walhal hidupnya di dunia tak makna apa
Kalau tiada bawah tiada atas
Tiada menyokong tiada disokong




Maafkan aku--
Untuk terlalu menikmati bisu

Please be fine, dearself

22:20




Yes. Currently I'm not so fine. With everything.
But yeah who cares. I have to be fine anyway.
Sebab nanti akhirnya, I still have to face this all by my own.
Semua sendiri. So nak tak nak, kena juga kuatkan diri.
Walaupun sekarang ni I'm at my lowest point, ever.
Doakan aku guys. Wish me luck.
Assalamualaikum. Bye. 




Dalam pada duk sedih- sedih down ni, this one gurl at least brings me to smile :))
Gila kau, bunga kot?! Gila tak senyum?!
hahaha thanks Mai. Sumpah, siapa dapat buat Mai jadi bini memang untung. 
Suka buat surprise. Eyebrow on fleek pulak tu *tetiba .
Haha saranghae Maiiiiii. May Allah bless :*

Not ready

18:44



Hi. Harini hari daftar kolej.
Untuk last sem.
Lusa, isnin, start first class.
Untuk sem 6.
Sebenarnya, aku tak ready.
Itu je aku nak cakap.
Doakan aku berjaya.
Aku tak tahu aku buat apa.
And by now, aku pun tak tahu aku buat apa.
Duduk sorang-sorang tepi court.
Ada orang main futsal.
Tapi aku takdelah nak cuci mata pun.
Entah. Aku tak tahu aku buat apa.


Lari lari lari aku lari tinggalkan semua ini
Untuk mencari-cari ketenangan diri
Okay ini lirik lagu
Sorry
Chaw~
Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.