Stupid or what

04:18

amaran awal: this entry secara pokok pangkalnya takde konten. Harini tuan blog nak berbalik kepada fitrah asal kegunaan tipikal blog yakni meluah. 





It's either I am stupid or being too kind ( kind here doesn't mean kind yg baik hati, I mean kind yg hm entahlah tp obviously bukan untuk memuji diri sendiri ha ha)
For letting people continuosly hurt me
but I keep on with my thought-- oh takpelah. Asalkan diorang, orang2 yg aku sayang, happy.
But I think I have reached the level yang I can't endure the pain anymore.
I thought I am strong enough but unfortunately I'm wrong.
Feels like crying, but I know it's not worth.




Takpelah. Maybe it was just my another bad day kot.
Or my another mood swing.
I just wanna spill sebab rasa macam sesak sangat.
"Lontarkan.. kalau tidak ia meracun. Kongsikan.. walau hanya pada awan-awan"
Dan kemudiannya aku teringat. Inilah "awan" aku.
Walaupun not 100% my "awan" sebab I've got my diary (as in my second twitter account yg private namatey ).
Tapi setidaknya awan yang ni lebih appropriate tanpa kata nista (muehehe) dan lebih bertapis.
Haha bye.




And I think u're my awan after all I've done but seems like u're not. It's okay, thank you anyway for not being there :)

Lagu sedih satu please

01:44

I dont know. Tadi while having a conversation, suddenly I feels like I'm being lied. It just..... feel not right.
Tapi yang paling buat aku sedih dan bagai ditoreh toreh dengan kertas A4 (paper cut guys) is dia tu orang yang aku percaya. Orang yang aku ingat takkan menipu, at least dengan aku.


"Sobabtu oghang koba, don't you ever lie to girl"

Idk maybe we, girls, just have that instinct when people lie to us, eh? Boys tak eh? Ke ada je tapi tak cakap? Entah nantilah sembang tanya dak laki. Harhar.



Aih sedihlah. Rasa nak nyanyi lagu Patah Seribu je. Hm. Mungkin malam ni aku terlebih emo sebab baru lepas tengok hindustan We Are Family kot. Tu yg sampai terbawa2 in real life. Benda kecik pun sedih.


Ish. yela tu kot. For this time being aku anggap jela ni pembawakan emosi. Nanti kalau emosi aku stabil dan ternyata dia tak tipu, ha aku delete la post ni. Huahua.


Tapi, kalau korang kena tipu dengan orang yang kau percaya gilaaaaa, apa korang buat ek? *sambil mengharapkan reply2 dari stalkers or strangers macam lisa dapat dalam Istanbul Aku Datang. Sudahlah ko mu, berangan!*

Xoxo,
U ♥
*tiru lisa lageyy*
Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.