Alhamdulillah

10:38

semalam 24 Mac, kami pelajar pelajar AP117 dah pun selamat present our final project.
Alhamdulillah, sempat gak siap walaupun model barai. Badan pun barai gak. Thanks to the lecturers yang push kitorang gila gila sampai kitorang serious naik gila and stress. Hahaha tapi kebaikannya untuk kita jugak. Thanks jugak untuk encik google and pinterest untuk segala gambar gambar references yang cantik. Hihi. Thanks untuk my beloved family sebab faham dgn keadaan seorang yana/kak yan yang busy and tak sempat pun nak contact korang (tapi korang gi karaoke sehari before kak yan present. Siot tak tunggu). 
andddd thanks to my beloved studiomates yang selalu ada untuk each other (esp penghuni studio). Feel so much love bila kita tolong each other, betulkan mana yang salah, upgrade mana yang kurang, tegur kalau silap, gi makan sama sama, stay up studio sama sama, sembang cerita bukan bukan time makan lepas gi pasar malam sama sama and banyak lagi lah (too many 'sama sama' and aku rasa kita ni clingy sangat hahahaha).
Banyak yang korang dah ajar aku dalam kehidupan doh. Serious. Sebab sebelum ni aku macam agak katak bawah tempurung la. Tak bercampur sangat (and i regret this). And finally, i can get out of my zone. Kepala gila gila aku dah keluar habis dah. And aku dah ada kawan berjantina lelaki. Hahahaha (sebelum ni ada je kawan lelaki tp atas nama 'classmate' or 'schoolmate' jela. Tak berborak mcm kawan pun. apehal entah. Haha sorry abi daus maru joel sakhti vimal :( ) Somehow sedih gak sebab sem depan praktikal (inshaAllah) and for sure tak dapat spend time dengan korang dah. Huaaa. Tp takpelah. Semoga masing masing berjaya.
Tehah fatin syira aim iman chor dila bal kimi piah yana afiq sayed acap nisa jimmy nad ina nadia
Thank you sebab selalu ada dengan aku. Cewah haha. Yang lain ada gak, tapi mungkin tak......... selalu? jengjengjenggg~
Sayang korangggg

Tp sekarang aku pun dah tumbang. Haha. Lepas present balik pukul 5, rebah atas katil pukul 4am baru terjaga. Tupun kepala pusing lagi. Nasib baik dah habis id. Kalau tak ya Allah aku tak tahu cemana.
dahlah. Assignment bc kena hantar pulak ni lecturer dah mengamuk. Tak remind awal2 suruh hantar 22 hb, 24hb baru ws tanya. Siap dah deduct mark lg utk dua hari lambat. Mana lah kita tahu, dahlah tgh busy dengan id haritu. Kelas lain hantar next week, and selalunya submission date semua kelas sama. Aish emo pulak aku demam demam ni. Haha dahlah. Bye..... ;)

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.