Part 4 dah kita wak

21:28




haiiii. Haha last update masa tengah final project kan? and now dah masuk sem baru dah pun. Ya Allah serious rasa macam sekejap gila. Dah masuk sem 4 dah kat Seri Iskandar ni. Dah Year 2 dah. Dah pangkat-2 senior diploma dah. Fuyoo rasa macam baru haritu Dr. Kie ajar buat perspective one point sampai pening pening kepala padahal bila tengok sekarang ya ampun rasa nak sorok bawah drafting table. Hahaha gila buruk! 

Tapi tulah. Dah sem 4 dah. Macam macam dah lalui. And now tengah busy buat first group project. Maigadd stress dah weiiiii -.-' Tapi takpelah. Let me enjoy the moment. Sebelum masuk praktikal sem depan (weiii cuak doh.................). Sebelum masuk life designer (amiinnn) yang tak jumpa katil.

Nah. Muka muka akak abang part 4. Dah mula sayang dah. Hahaha senang betul jatuh sayang tau. Bencik titeww hahahaha :*











eii semua muka busuk! Hahahaha








Muah. Good luck guys for this sem!
Untuk korang yang selalu stalk tu hahaha, good luck in life korang! :)

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.