Final project gaisss

21:01



Hai. First of all, sorry kepada pembaca setia blog ummuslamat sekalian walaupun dua tiga ketul je sebenarnya, muehehehe sebab dah lama tak update. Well alasan macam biasalah and aku sure korang pun tahu apa alasannya. Alasan basi namun masih relevan.

So now tengah in progress untuk design restaurant. Oh my god.............. seriously kannn?!
Nama sendiri, logo sendiri, menu sendiri, concept sendiri, masak sendiri, makan sendiri, bayar sendiri. Eh?
Haaa gila tak mencabar ?? Hahahhaha dahlah kena buat based on culture. Dalam movie lak tu. Perghhh. So iols decide pilih movie Puteri Gunung Ledang and budaya jawa. Puahahhaa anak jawa ni nak jugak merasa feel jawa tu beb walaupun hal hal jawa memang fail. Paling paling pun tahu makanan je. Tempe... burasak.... sambal totok..... and such. hahahhaaha cakap jawa lagilah fail! Siji... Loro... Telu... Papat... Limo..... haaaaa dah tu je. SADISNYA AKUUUUU T^T

okay dah dulu kot. dah 80% dah kuota ni beb. Gila makan data. i hate you. hahaha.
Aku nak ber-puteri gunung ledang ni jap. kot kot dapat hang tuah version moden ke okay gak. harhar.
Byeeeeeee!


*such a boring update isn't it? oh my writing skills where are youuuu TT.TT*



ewah ewah gusti putri. Jangan mudah tertawan dengan yang namanya lelaki. kihkihh


btw I learn to live in happiness so please go away.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.