final exam & cuti sem dah

17:13

Holla guys. Do you miss me? Hehe sure not kan. But I miss you all so muchhhhh! Hahaha. Okay over geli dah dah. 

Haihh. Dah lama gila tak update blog ni. Rindu jugak sebenarnya. Last update haritu bulan 6, time mula-mula masuk u, kan? Now dah bulan 9. And guess what, final exam dah dekat and lepastu yang paling ditunggu tunggu iaituuuuuuuu..... CUTI SEMMMMMM! ↖(^▽^)↗muahahahaha. Serious doh aku nak balik Johor. Dah lebih kurang 2 bulan lebih tak balik. Balik pun pernah sekali je, time cuti raya haritu. Seminggu je. Mana cukup beb. 

*Sekarang aku tgh tgk bola, Malaysia lawan Arab Saudi. Kehkehh lama tak layan abang-2 bola. Hahahahaa*

okay sambung balik. Sebenarnya aku teringin gila nak update blog and cerita laa pape pasal life kat sini an. Tapi Ya Allah, line kat sini menguji keimanan betul. Ada ke patut line G memanjang? Dahtu kalau line H pun, tetiba dekat laptop takleh nak detect. Takpun line jd lembap gila nak arwah. Hadoii. Dahlah aku takde laptop. Terpaksa menumpang laptop roommate. Hmm cedihhh ╯︿╰. Hahahaha. 

*Bola tgh halftime. Zubir kena kad merah tadi. Haih. Go go Malaysia! Ok sambung lagi*

Hari Jumaat lepas weols warga AP117 part 1 kena present final project which merangkumi markah-2 id weols. Pehhh penangan final project an. Lebih kurang 4 minggu jugaklah duk siapkan drawing, plan, board semua. Pergi crit kat lecturer. Pastu khamis tu, dari pagi sampai ke pagi esok duk siapkan model tu. Pehhh tak penah-2 aku stay up yg tak tido an. Aku sebenarnya dlm kategori tidur awal gak ah. Pukul 1 lebih gitu slalunya mata aku dah berat dah. Classmate aku mostly jenis tidur 3 4 pagi. Hahaha mereka bakal dekan tu. Aminnnn ;)
tapi rasa berbaloi jugaklah tak tidur sebab dapat siapkan model tu walaupun tak berapa sempurna dan cacat sana sini. Haha part 1 lah katakan :p
Dan alhamdulillah, tak kena critic pedas-2 sepedas Adlin Aman Ramlie. Tak kena redo apa semua. Fuhhhh (^3^)

Dan sekarang, kitorang tengah tunggu nak sit exam dua paper and then bubyeee Sri Iskandar! Hahaha. Tapi sebelum nak sampai ke 'bubyeeee' tu, apak iye tepu siot tak tahu nak buat apa. Hahaha. Dr. Kie ada cakap dalam kelas sebelum ni, "budak-2 id nanti akan rasa bosan bila cuti sem sebab tak tahu nak buat apa. Uolss jd cm tak biasa sebab dah terbiasa buat banyak kerja, assignment semua". Hm betullah Dr. Kie. Hahaha. Dah tak larat dah nk topup tido, layan movie, makan... dari semalam memasing merengek dalam group, bosannnnnnnn~~ hahaha. Takpe takpe, kita tunggu sem break nanti. Balik rumah tak bosan kot. Ada tv. Hehehe . Nak jumpa family. Nak jumpa kengkawan. Huaaaaaa! Okay dh jgn nk mengada. Dua minggu je lagi.

Orait. Last, doakan kami untuk dipermudahkan jawab exam nanti supaya tahun depan tak payah repeat sem. Hihiii amiiinnnn! :) 
Assalamualaikum. 

Kuatkan hatiku Ya Allah
Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.