serabut

18:35


*entry ni aku nak panggil entry hati. Tak tahu nak luah kat mana so aku sampai kat sini. taknak baca tolong angkat kaki. Yang nak baca, anggap je tengah tengok drama melayu part yg heroin tengah buat diari. Please?*

Pernah tak rasa bila kita layan orang tu macam baik gila tapi dia layan kita macam kita ni takde perasaan?
Pernah tak rasa yang orang sekeliling kau dah mula berubah?
Pernah tak rasa orang yang selama ni kau tak sanggup nak berahsia dengan dia sebab takut dia rasa tak dihargai tapi rupanya dia taknak bagitahu pun benda penting tu kat kau?
Pernah tak rasa takut nak mulakan hubungan baru sebab takut dengan perpisahan? I mean here is 'persahabatan'..
Pernah tak rasa yang kita je yang beria nak maintain the good relationship tapi yang sebelah sana macam nak tak nak je layan kita?
Pernah tak rasa sakit bila memendam benda yang tak pasti?
Pernah tak rasa takut nak pilih jalan hidup yang mungkin menentukan masa depan kita nanti?
Pernah tak rasa yang kau nak berubah tapi persekitaran macam tak menggalakkan langsung?
Pernah tak rasa nak tegur orang untuk kebaikan tapi tak tahu cara yang sepatutnya lebih-2 lagi orang tu rapat dengan kita?
Pernah tak rasa putus asa bila benda yang kau buat tu tak dapat sokongan?

Rasa penat. Sucks. 
Tapi percaya je dengan takdir Allah. Semua benda ada hikmah. 

Sekian.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.