Graduation Day + pesanan mangsa SPM

09:52


Heyyooo! Hahahaha woiii lagi berapa hari ni nak espiyemm~ Nervous gila boleh `.`
Dedor dedor jugak, tapi laa ni nak cite pasal Majlis Graduasi SMKPG 2013 yang diadakan semalam yakni 31.10.2013. Yang specialnya kali ni, semua pelajar terlibat, tak macam yang lepas-2. So rasa macam... woahh best jugak lah kan sebab tak semua kawan kita mampu capai piawai nak datang majlis graduasi tu. So bila dapat peluang macamni, dapatlah kita mencipta kenangan bersama pada saat-2 terakhir sebelum spm :') Wahh touching gitchuuu~
Jadi sekarang ni ayuhlah kita melihat gambar-2 semalam sambil melayan perasaan. Kenalah tu dengan lagu blog ni; Officially Missing You ;') Let the pictures tell everything~

 Sebelum majlis bermula~~


 Le girls! Kurang sorang je, Syahirah Affendi. Yang lelaki kat belakang tengah bergambar. Ceytt!


 Umi Ainaa dan Ika penanung dapat Anugerah Koko, wakil Puteri Islam. Wuuuu bangga sikit. Hahahaha xD Tahniah!


 Acah-acah pelamin. 30hb guna untuk majlis persaraan Puan Hajah Saleha Wahab, 31hb guna untuk Graduasi. Nice, pandai tau :D


 Me with OYK / Sakthi. Hehe, Sakthi aku mintak maaf tau kalau selalu kutuk kau. Peace ^^v


Nadhirah, Kasmiena, me and Ika.


 Kasmiena (lagi), hehe... Syaza Liyana, Syaza Sahira, Pika Wari, and me.














 Jane! Hihii, kawan dengan kau since darjah tiga wehh. :D





 Joel & Chinn. Kat belakang tu apa? Bini tua? Hahahaha jk xD



 Nur Nadhirah binti Zaimi. Pelajar cemerlang, trial 10A , 0.9. Like... woahhhh :o Tahinah Dira! (Y)


 Hai penaung ;)









 Hihiii, sorry Puteri xP Syhhh, jangan bagitau dia pasal gambar ni!






 Kami dah pakai jubah dan bermakna.... Kita dah graduate! Yeayyyyyy ! Muahahahaha


 Me ^^v


 Syaza. Kawan since darjah 1 :')


 Geng budak pandai. Wuuuuuu~


 With Faqihah! Kawan time form 2 & 3 :)


 Siti Syahirah omeyyyy ;*


 Omg this is so sweetttttt! ^^





 Bibah Najwa Letup! hahahahaha xD


 Jess...... Haa taknak cakap. Tak baik xD


 Pn Hajah Saleha Wahab. Tak lama lagi dah nak bersara. Terima kasih cikgu ajar saya Sejarah time form 4 dan jadi gp kanan sekolah yang baikkk :) 



 Dah pakai jubah tu, kenalah kemas balik. Dah macam jual baju borong kat pasar malam dah. Lai laii, tiga 10 xP


 Hai Tieraaaa! Hahaha dah lama tak borak pasal Muslim xD





Cikgu Wan, cikgu kaunselor terbaikkk (Y) Terima kasih cikgu ;)

with cikgu Titim. Cikgu paling awesome. Tak pernah nampak dia marah dalam kelas walaupun perangai kita entah pape. Cikgu yang paling dipercayai sebab dia je yang percaya dengan kita. Anggap kita macam anak padahal dia tak jadi mak pun lagi. Cikgu yang sangat supportive. Inshaa Allah kita takkan lupakan cikgu dan harap cikgu doakan yang terbaik untuk kita semua. Sayang cikgu Titim! :')

Tak banyak sangat gambar pada aku. Yang banyak gambar personal je, tak boleh nak share kat sini. Hehe. Papepun, semalam memang best gilaa. Pastu bangun pagi tadi aku baca whatsapp serious meleleh. Sedihnya nak tinggalkan kawan-2. Tapi takpelah, kita doakan kejayaan masing-masing. Hope kita takkan terpisah dan dapat jumpa lagi dan dipanjangkan umur. Amiinnnn :)

Minori Imaoka, I miss you. Hehe. I didn't send you an email because I'm too shy. HAHAHA. btw I'll appreciate the moment. Thank you Minori! Thank you Hanazono High School! sincerely your partner, Ummu. :)
*meniba kann

Kepada cikgu-cikgu semua, halalkan ilmu yang cikgu dah bagi kat kita semua. Maafkan saya kalau ada salah silap. Terkadang tak perasan pun. 
Dan kepada semua followers or kawan-2, ummu nak mintak maaf jugak. Mana tahu ada terguris hati, terasa, terkutuk korang depan mahupun belakang. Doakan ummu berjaya jawab spm nanti dan berjaya hidup dunia dan akhirat. Hanya Allah yang dapat balas jasa korang semua :) Sekian, terima kasih.

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.