Happy Birthday Zur Ain! :*

02:49

hai. Aku tension ni sebenarnya keyboard rosak tak boleh guna, terpaksa guna on screen keyboard -,-
semalam 3 Mei. Best gila! 
Ceritanya macamni.
Bebudak ramai tak datang. Cikgu pun ada kerja. So kami buatlah kerja sendiri. Mula-2 tu okay lagi memasing buat latihan bio, math, physics semua. Yang aku pulak latihan math dgn bio dah siap separuh, so mulalah akal aku datang. 
"Jom main truth or dare. Tak pernah main.." *muka mengharap*
Then cari muka-2 yg macam malas nak buat kerja. Haa jumpa! Hahahaha. Manusianya ialah- Aku, Syaza, Mimin, Puteri, Kasmiena. Dah main main main, diorang yang lain pun nak main jugak. Hebak main ramai-2! Soalan truth dan cabaran dare nya takleh nak cerita sini lah sebab kitorang mengamalkan konsep "Cerita sini habis sini k". Hahah. Lepas waktu rehat lagi ramai yang join. Kepala masing-2 dah tak ingat exam dah. Release tension katanya. Pendek kata haritu sekolah memang tak rasa masa berjalan lah. Syioookkk jea :P 
Dan semalam jugak kitorang sambut birthday Zur . Hahahahaa. Hadiah nya pun paling best pernah kita semua bagi. Tak caya tanya zur. Hehe. And Zur, here for you;
Kehadapan Zur Ain binti Zainal Abidin,

Happy birthday to youuuuuuuuuuu!! Kita dah wish awak thru message, twitter kan? So kali ni thru blog pulak. Hewheww :3 Kita doakan awak berjaya hidup dunia akhirat, dipanjangkan umur, murah rezeki, dapat jodoh yang baik (ehem ehemmm) , dapat capai semua yang awak nak. Zurain janganlah tension-2 belajar, keep chill keep cool~ Banyak lagi benda kita nak lalui dalam hidup ni, ni baru sikit. So kita nak awak kuat, no give up give up! Stay positive. Ada problem jea ingat muka kita, mesti terus semangat. Hahahahaahaa lolololssss! xD . Okay, last but not least, sayangggggggggg awakk ! ^^~
Our birthday girl! xoxo XP





Friendship lasts forever. In shaa Allah :)

Till then, bye guys! ;)
p/s: To Zurain- Tahun lepas awak buat video kan untuk kita ? tapi kita tak reti buat video. Hanya ni yang termampu. Hekhekhek ;P
Happy birthday too to Faisal & Amir Shahmi! #3rdMaySiblings w/ Zur. Bestnya korang share birthdate sesama!

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.