Short update

20:49




hai! Hahaha lama dah tak update blog. Well, form 5 students's life lah katakan. Busy dhoe.Hari Isnin balik pukul 3.30pm. Hari Selasa pukul 3. Hari Rabu pun lebih kurang pukul 3 jugak van ambik. Hari Khamis pukul 2.15. Haaa hari Jumaat je kitorang berpeluang balik skali dengan budak-2 lain. Hari lain? Hampeh! Patutnya balik pukul 1.05, tapi kitorang tak pernah balik pukul 1.05 *kecuali harini sebab kena ambik duit BR1M, cikgu bagi balik awal. Yahoooo!! \o/* Paham tak perasaan bila balik sekolah hampir semua orang dah takde? Forever alone dhoe T^T

Ni pun curi curi masa update blog online semua. Tukar background, header. Tema kali ni purple! Hahaha. Tak tahulaa berapa lama tahan, sebab selalunya aku akan cepat bosan dengan colour lain, melankan pink. Haha sooooo gediks. Okaylah, homework sedang menanti di sisi. Gtg, TTFN ! *TTFN = Tata for now! . Haaha double gedik disitu nak shortform bagai k*




p/s: Sekolah Isnin sampai Jumaat. Jumaat malam sampai Ahad tetap masa untuk Running Man! Hihiii
p/ss: Dengar kata team Running Man nak datang Malaysia bulan April nanti. Whoaaa biar betik? Daebak! Hahaha. Tapi tak tahulah betul ke tidok. Just don't get over excited k. Haha. Babaiiiiiii~
Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.