I'll be back!

09:26



Hai, Assalamualaikum salam pembuka bicara. Selamat pagi saya ucapkan. Bertemu kita sekali lagi pada pagi yang berbahagia ini wahai sidang redaksi hadirin yang dirahmati Allah sekalian . 

 HAHA lol!~ Apa gua merepek siot pagi-2 nii. Pagi? Hahaha pagi-pagi lagi aku dah mengadap laptop.
Bosan kononnya. Padahal chemistry bab 3 pun tak lepas-2 lagi. Hadoiiiiiii -__-

Chemistry? Haa memang tk ahh! Esok peksa chemist dhoe. Aku takut. Sebab aku rasa aku tak paham apa pun pasal chemist. Setakat molecule, element semua tu boleh lagi. Bila dah start masuk proton neutron semua aku dah start pening. Masuk pulak Periodic Table lagilah lalok! Haihh
*lepastu masing-masing sibuk study nak chemist sampai lupa nak study Sejarah kan. Hahaha

Lepastu Fizik pulak. Haa ni lagi satu. Formula dia tu banyak sangat! Satu chapter entah berapa banyak formula dia. Tapi aku rasa kalau aku belajar betul betul betul betul betul boleh kottt . Haha. 
Yang addmath pulak aku memang lah susah nak score A. Tapi aku rasa tak membebankan sangat sebab aku suka Add math. Tak tahu kenapa. It just fun! ;D . Biology? Haha ini kalau tak leps memang satu sebab: MALAS.
Sebab study bio memng kena banyak baca. Semua ada. Masalahnya aku ni pemalas nak membaca. Lagi pulak aku memang kurang berminat dengan organ-organ dalaman ni semua. Memang tak ahh -.-

btw, harini 28 oktober. Semalam 27 oktober dan BigBang datang buat konsert woooo! wuwuuuu~ HAHA.
Hai TOP, hai GD, Hai Taeyang! Hahaha. Dekat TL penuh semalam pasal #MYAliveTour . Pehpehhh. Agak kejelesan disini.

Eh, dah pukul 9 lah. Aku nak masak magi jap untuk sarapan. Laparrr~ :'( Haha Byeeee! 

p/s: Tajuk takde kaitan kan? Hahaha

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.