Thanks guys ;*

02:54


Sekarang dah pukul 2.40 am dan aku tak tidur lagi. Ayoyooooo , jakgi pukul 4 kena bangun sahur pulak.
Apa nak jadi niii?!

____________________________________

Okayy semalam 11 Ogos 2012, genaplah saya Ummu Liyana Sahira berumur 16 tahun. Sobsobsss, benci k makin tua :'(
And thanks to korang korang korang yang wish birthday aku baik kat facebook mahupun twitter. 
Thanks a lot ! I LEBIUU SO MUCH ! ;*
Yang tak menahan bila aku call korang . Ye laa kan dapat free call. Hahaha, entah benda jea aku merepek masa call tu kan xD

And akak ngan abang aku ada bagi hadiah. HAHA

Bag polka dot kay! Gilaa tak suka! Haha. Ni pun nasib baik dia ada bonus raya kott. Dapatlah bahagian ku sikit. Hehhe :3


Ni hadiah abang aku bagi. Baju Superman wooo~ Ni pun sebab dia tak muat, so dapatlah kat aku.
Bukan baju Superman yang spender kat luar tu k Afie! Hahaha. 

Tapi hadiah yang paling aku suka ialah hadiah mak aku ; KALKULATOR.
Hahaha. Kan dah nak peksa ni. Kalkulator aku yang beli masa 11/4 tuh dah hilang. Maybe kena curi.
So agak lama jugaklah aku takde kalkulator, just guna 350 jea. Bila orng buat kerja Math @ Add math , aku duk tiru jea jawapan depa. Hahha, senang kerja k. Thanks semua fr the presents :)

Ya Allah, terima kasih dengan nikmat yang telah Engkau berikan selama 16 tahun ini. 
Terima kasih kerana mengurniakan aku keluarga dan kawan yang menyemprnakan hidupku.
Ya Allah, kau berkatilah kami dan kurniakanlah kejayaan dan kebahagiaan hidup di dunia dan di akhirat.
Amiiiiiiinnn ~

Again, thanks for the wish guys ! :)

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.