kerash

16:18


Hai. Sihat? Puasa tak? Klau tak sihat cpat pergi hospital! Kita kat sini sihat je. Kuih raya dah buat? Tahun ni kita tak buat kuih raya pun. Baju raya tahun ni berapa pasang? ←*intro tulis kad raya dulu-2*

Haiiiii. K tetiba dtang mood jiwang aku. Hahahaha. K tak lawak pung.
Fyi, aku sekrang ni single mingle triangle. Ye, memang lah aku tak pernah couple.
Maksud single di sini ialah bebas daripada crush. You know crush? Crush is like sambal petai and you campur it with cekodok masin. LOL

Okay , crush pertama aku budak baik. Hahaha, serious dia memang baik gila. Pandai pulak tu. Dan gua memang malas nak cerita lebih-2 pasal dia sebab gua pun dah memang tak suka dia. Hihiii

Crush kedua , dia ni muka takdelah handsome mana. Masa mula-2 aku suka dia aku ingatkan dia ni macam nerd. Aku memang tak suka cari yang hotsetap nii, tercabar katanyaa. HAHA
K, tadi kn aku cakap dia ni macam nerd. Sekali rupanya ...... ramai orang suka dia. shiiiiiiiittaaa ~
Tapi ada satu moment yang aku tk boleh lupa. Bila dia IM aku kat Facebook. Waaaa excited gila ! Haha.
 Okayy ni eksklusif aku tayang .. *bajet retis betul. flip tudung please*

Haha, gambar dan nama sudah diconteng awal-awal. Benda ni dah lama dahh, tahun lepas.

HAHA. Did you see that he's trying to speak in english with me? Hahaha, aku pun tak tahu motif dia. Lantakkk~

And ex cush aku yang latest, ada lah budak tu. Tinggi sudah semestinya *yang penting bukan Mirza. Haha.*
Tapi kenapa dia jadi 'ex-crush' aku? Sebab dia dah ada gf. Aku rasalahhh. #SadLife
Sebab yang kedua, Myra Al Hikhok  pun suka dia jugak. #DoubleSadLife
HAHA.Hadoiii, tak boleh blah betullah. Kenapa mesti sama?? =="

Okayy, dah tu jea.

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap balas ~! ← penutup kad raya

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.