Thanks guys ;*

02:54

Sekarang dah pukul 2.40 am dan aku tak tidur lagi. Ayoyooooo , jakgi pukul 4 kena bangun sahur pulak.
Apa nak jadi niii?!

____________________________________

Okayy semalam 11 Ogos 2012, genaplah saya Ummu Liyana Sahira berumur 16 tahun. Sobsobsss, benci k makin tua :'(
And thanks to korang korang korang yang wish birthday aku baik kat facebook mahupun twitter. 
Thanks a lot ! I LEBIUU SO MUCH ! ;*
Yang tak menahan bila aku call korang . Ye laa kan dapat free call. Hahaha, entah benda jea aku merepek masa call tu kan xD

And akak ngan abang aku ada bagi hadiah. HAHA

Bag polka dot kay! Gilaa tak suka! Haha. Ni pun nasib baik dia ada bonus raya kott. Dapatlah bahagian ku sikit. Hehhe :3


Ni hadiah abang aku bagi. Baju Superman wooo~ Ni pun sebab dia tak muat, so dapatlah kat aku.
Bukan baju Superman yang spender kat luar tu k Afie! Hahaha. 

Tapi hadiah yang paling aku suka ialah hadiah mak aku ; KALKULATOR.
Hahaha. Kan dah nak peksa ni. Kalkulator aku yang beli masa 11/4 tuh dah hilang. Maybe kena curi.
So agak lama jugaklah aku takde kalkulator, just guna 350 jea. Bila orng buat kerja Math @ Add math , aku duk tiru jea jawapan depa. Hahha, senang kerja k. Thanks semua fr the presents :)

Ya Allah, terima kasih dengan nikmat yang telah Engkau berikan selama 16 tahun ini. 
Terima kasih kerana mengurniakan aku keluarga dan kawan yang menyemprnakan hidupku.
Ya Allah, kau berkatilah kami dan kurniakanlah kejayaan dan kebahagiaan hidup di dunia dan di akhirat.
Amiiiiiiinnn ~

Again, thanks for the wish guys ! :)

kerash

16:18

Hai. Sihat? Puasa tak? Klau tak sihat cpat pergi hospital! Kita kat sini sihat je. Kuih raya dah buat? Tahun ni kita tak buat kuih raya pun. Baju raya tahun ni berapa pasang? ←*intro tulis kad raya dulu-2*

Haiiiii. K tetiba dtang mood jiwang aku. Hahahaha. K tak lawak pung.
Fyi, aku sekrang ni single mingle triangle. Ye, memang lah aku tak pernah couple.
Maksud single di sini ialah bebas daripada crush. You know crush? Crush is like sambal petai and you campur it with cekodok masin. LOL

Okay , crush pertama aku budak baik. Hahaha, serious dia memang baik gila. Pandai pulak tu. Dan gua memang malas nak cerita lebih-2 pasal dia sebab gua pun dah memang tak suka dia. Hihiii

Crush kedua , dia ni muka takdelah handsome mana. Masa mula-2 aku suka dia aku ingatkan dia ni macam nerd. Aku memang tak suka cari yang hotsetap nii, tercabar katanyaa. HAHA
K, tadi kn aku cakap dia ni macam nerd. Sekali rupanya ...... ramai orang suka dia. shiiiiiiiittaaa ~
Tapi ada satu moment yang aku tk boleh lupa. Bila dia IM aku kat Facebook. Waaaa excited gila ! Haha.
 Okayy ni eksklusif aku tayang .. *bajet retis betul. flip tudung please*

Haha, gambar dan nama sudah diconteng awal-awal. Benda ni dah lama dahh, tahun lepas.

HAHA. Did you see that he's trying to speak in english with me? Hahaha, aku pun tak tahu motif dia. Lantakkk~

And ex cush aku yang latest, ada lah budak tu. Tinggi sudah semestinya *yang penting bukan Mirza. Haha.*
Tapi kenapa dia jadi 'ex-crush' aku? Sebab dia dah ada gf. Aku rasalahhh. #SadLife
Sebab yang kedua, Myra Al Hikhok  pun suka dia jugak. #DoubleSadLife
HAHA.Hadoiii, tak boleh blah betullah. Kenapa mesti sama?? =="

Okayy, dah tu jea.

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap balas ~! ← penutup kad raya

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.