I'm back baby ;*

18:27


Hai ! Annyeonghaseyo ! HAHAHA
Lama gilaaaaaaaaaaa aku tak update blog kay. Rasa bersalah pulak dengan followers-2 sekalian.
Serious bila naik form 4 , rasa macam malas gilaa nak online. Facebook? Of course terabai sebab penghuni kat situ sekarang ni macam aneh-aneh jea. Twitter? Tak pernah diabaikan! HAHA.
Tapi tweet just via text jea, sebab takut nak online lama-lama kat depan laptop. Dengan result exam yang 'super-awesome' , kau rasa aku boleh ke nak mengadap laptop lelama? Nak kena jeling dengan cik Slamat? Hahaha




Bila dah naik form 4, satu benda yang memang menyesakkan kepala otak , of course lah subjek-2 sains tulen. 
Ohh, dan tak lupa jugak, Add Math . ( Aku..... failed -.-')
Bio, Chemistry, Physics.
Tga subjek jea padahal, tapi ... Ya Allahhhh! Tnsionnya tak terkata!
Add Math? Masa cikgu ajar memang faham. Buat kat buku Booster dalam kelas pun faham.
Tapi! Bila cikgu bagi latihan suruh buat kat rumah, molek jea nanti soalan tu patah balik kat cikgu. Hehe





Dan jugak bila dah naik form 4, masing-2 dah mula naik miang. HAHAHA
Sibuk beno dengan crush masing-2. Sana crush, sini crush... haihhhh.
Puteri tak habis-2 dengan Suhazri kesayangan dia tuh. Hadoiiii, penat boleh nak layan dia?? -___-
Khadijah memang dah habis kena ngalan jea dengan Cikgu Daliyanie & Cikgu Saadah.
PH PH PH :D
Ainaa? hahaha. Melting dengan H dia. 
Tapi sekarang dia tengah 'bermusuh' dengan H sebab kawad kaki Puteri Islam kalah dengan Kadet Polis. Hahaha
Aku? ...............\heartbrokenforever/ HAHA
*Eh tapi haritu serious muka budak tu sebijik Muslim! Tapi aku rasa dia tu form 2. Taknak akuu -.-

Haaa, aku rasa korang macam dah lebih 4 bulan jea. Ayooo ta ta yoook! ^^v

Lagi lagi lagi? 
Hahaha aku pun tak tahu nak cerita apa.
Ohh yaa, tak lama lagi nak puasa kan?
Harap-2 kita dapat sampai dengan bulan Ramadhan dan harap ini bukanlah Ramadhan terakhir untuk kita. 
Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn !!

Hahaha. Comel jea baby ni. Yeahhh, success!

You Might Also Like

0 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.