Emmm ...

17:32


Emmm , eemmmm , emmm ..
Haihhhh .. Sebenarnya kannn ..
Aku tak tahu nak update ape memandangkan aku pun dah jarang-jarang online dan aku dah lama tak update blog dan tak tahu apa aku nak taip sebab tiap kali ade cerita aku nak cite kt blog mesti aku malas nak online dan bila aku online automatik cite tuh hilang dari kepala aku . 
#tolong baca dalam satu nafas. Fuuuhhhh :P

So sekarang aku nak cerita apa-2 je lahh , tapi tk tersusun . Boleh ? 
#Mestilahboleh, blog aku kann -.-

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm, harini hari Ahad. Esok hari Isnin. Malas gila nak pergi sekolahhhhhhhh -.-
----
Tapi aku suka sebab tak payah gosok baju sekolah. Esok PJ !! Yeayyyyy !
----
Aku nak edit blog sendiri tapi aku malas nak transparentkan benda segala bagai tu. Nak guna blogskin macam tak puas.
----
Semalam sekolah ade buat sambutan Maulidurrasul. Aku pakai baju hitam sebab baju lain macam ... err , kg.com kott. Haha. Ayat kwangja ! Pastuh ade laa budak kata aku nak berkabung kannn. KESIOTAN betul -.-
----
Aku nak sambung buat novel tuh tapi tak tersambung-sambung. Takde idea dhoe ! -__-
----
Oh, yaa. Semalam aku tkde mood gila okayy. Ambik gamba pun sekali jea. Pimples really really makes me down .
----
Semalam aku asyik tengok kau je dhoe. Hensem. Pehhhh ♥.♥ Ehh ??
----
Tahukah korang, aku pandai bila buat latihan kt skolah tapi aku agak bebal bila cikgu bagi homework kt rumah. Adoiiiiii 
----
Dan tahukah korang (again) , aku buat entry ni punye lama ? Dari pukul 4 lebih tadi sampai sekarang pukul 5.15 pm. Pehhhh --'
----
Aku dah taknak ade kena mengena dengan mana-2 football players kayy? Sekian ~ #AimanHakimtakpe ;P
----
Aku nak diet. Kbaii !~

Saya mahu kulit yang suci tanpa cela seperti dulu ! Uwaaaaaa ~
#AkuTakdeScanner -.-

Bosan kan entry aku? Kesian korang. Haha. ! Bbbbbbbaaaaaaaiiii !

You Might Also Like

4 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.