Haihhh

17:27

Pagi-2 saya bangun pukul 5.30. Okay, lambat daripada biasa. Mandi, siap, solat, makan, tiba-2 van datang. Baru ingat nak potong kuku + kapur kasut , tapi tk sempat. Haihh.
Sampai jea kat sekolah, lampu kat dewan tak leh bukak kann, tension jea aku. Baru ingat nak buat sakibaki homework kt skolah. SHTI .
Aku duduk sensorang kat tempat form 4. Sorang-2 okay, kawan2 aku semua datang lambat. Paling-2 pun pukul 6.50 gitu baru ade seketul. Aku dari 6.30 pagi duduk menganga kat situ. Memang rasa macam forever alone ah pagi-2 tuh kan. -.-
Pastuh dah duduk sorang-2 terpandang pulak bilik katering. Pastuh teringat ... ahhh . Pandang tempat lain.

Pastuh Syaza kecik datang. Dia ajak gi tepon mak dia blablablaaaa~
Perhimpunan start.
Blablablaaaaaa~
Potpetpotpettt~
Dah habis .
Beratur nak masuk kelas.
Aku nampak pengawas check2 kuku. Aku tengok kuku aku, "Haihh, memang tak ah. Kena pulak kat minah ni kan"
Dah, kena tahan buat kali pertama okayy . #see? Aku budak baik kann. -.- haha

hiasan semata. Kuku aku tak sepanjang ni okayy . -.- Memang kuku aku jenis putih tu byk, kalau nak potong sampai putih tu habis, sakit kott . :/

Pastu dah masuk kelas tiba-2 Cikgu S_ _d_ _  masuk marah-2 cari budak PPI. Aku pulak lepas dah kena tahan terus lupa pasal penggambaran PPI tuh. Cikgu lagi nak marah-2, tahulah aku ni Naib Setiausaha tapi aku tak pakai baju uniform, sebab tu aku tak ingat langsung pasal ambik gambar. Pastuh tetibe Cikgu S_ _ w _  tegur nak ambik gambar tak leh pakai baju kurung, blablablaaa .. Pastu cikgu pun suruh masuk kelas balik. Pehhhhh --'

#Aku tak pakai baju ni sebab baju ni haritu terkena Nila , bercapuk. T-shirt pulak aku belum beli lagiiiii

Then waktu BI, boleh pulak perut aku meragam bagai nak rak . Aku da macam nak nangis dahh . Nasib baik tak meleleh lagi. 
Nasib baik jugak waktu Sir Ramesh tak banyak songeh, dapatlah aku belajar dengan tenang setenang-tenangnya.

Dah sampai kat rumah, boleh pulak kan tiba-2 laptop ni buat hal. Sikit-2 mati, Huhh !

Okayy , dah. Demikian tadi kisah tension saya. Dengan ini saya mengisytiharkan bahawa hari malang saya jatuh pada hari ini -_-
Mintak-2 lah berakhir sampai di sini saja. Sobsobss #Ayaatttt !

#Pengubat hati jap.
 Malam ni Malaysia vs Japan.
Harap-2 nasib malang aku tak jangkit kt diorang. Muahahaha~

p/s: aku ingatkan kau dah pindah, . Haha
 #abaikan 

Emmm ...

17:32

Emmm , eemmmm , emmm ..
Haihhhh .. Sebenarnya kannn ..
Aku tak tahu nak update ape memandangkan aku pun dah jarang-jarang online dan aku dah lama tak update blog dan tak tahu apa aku nak taip sebab tiap kali ade cerita aku nak cite kt blog mesti aku malas nak online dan bila aku online automatik cite tuh hilang dari kepala aku . 
#tolong baca dalam satu nafas. Fuuuhhhh :P

So sekarang aku nak cerita apa-2 je lahh , tapi tk tersusun . Boleh ? 
#Mestilahboleh, blog aku kann -.-

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmm, harini hari Ahad. Esok hari Isnin. Malas gila nak pergi sekolahhhhhhhh -.-
----
Tapi aku suka sebab tak payah gosok baju sekolah. Esok PJ !! Yeayyyyy !
----
Aku nak edit blog sendiri tapi aku malas nak transparentkan benda segala bagai tu. Nak guna blogskin macam tak puas.
----
Semalam sekolah ade buat sambutan Maulidurrasul. Aku pakai baju hitam sebab baju lain macam ... err , kg.com kott. Haha. Ayat kwangja ! Pastuh ade laa budak kata aku nak berkabung kannn. KESIOTAN betul -.-
----
Aku nak sambung buat novel tuh tapi tak tersambung-sambung. Takde idea dhoe ! -__-
----
Oh, yaa. Semalam aku tkde mood gila okayy. Ambik gamba pun sekali jea. Pimples really really makes me down .
----
Semalam aku asyik tengok kau je dhoe. Hensem. Pehhhh ♥.♥ Ehh ??
----
Tahukah korang, aku pandai bila buat latihan kt skolah tapi aku agak bebal bila cikgu bagi homework kt rumah. Adoiiiiii 
----
Dan tahukah korang (again) , aku buat entry ni punye lama ? Dari pukul 4 lebih tadi sampai sekarang pukul 5.15 pm. Pehhhh --'
----
Aku dah taknak ade kena mengena dengan mana-2 football players kayy? Sekian ~ #AimanHakimtakpe ;P
----
Aku nak diet. Kbaii !~

Saya mahu kulit yang suci tanpa cela seperti dulu ! Uwaaaaaa ~
#AkuTakdeScanner -.-

Bosan kan entry aku? Kesian korang. Haha. ! Bbbbbbbaaaaaaaiiii !
Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.