Entry ni harus ditaip secepat mungkin !!! (D.O.O.D.L.E = doodle!! )

13:22
Sedut habuk guna vakum , Assalamualaikum ..

MEET UNCLE HUSSAIN - POKOK
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh


wahahahaha. Kalau korang tengok title pon dah tau kan? Aku nak cepat nih ! kenapa? Sajee! haha :D

Sebenarnye aku just nak bagitau yang aku dah pandai lukis doodle ! Tapi kali ni bukan guna photoscape! Tapi guna gimp . Photoshop? Ouh , aku tak berdaya nak mendownload . -.-

Ni lah salah satunya :-



haha . Aku suka buat gedik gedik ! :P
btw , tk kemas kan ? haha. Biasalah , aku kan gelojoh ^^v

Nak tuto die tak? hehe. ni link dia . --->>>blog Nadhirah :) comel kan blog die ?
Tapi ni dia guna photoshop kott . Tapi gimp pun lebih kurang jea caranya .
Okay, dah . Selamat mencuba !

p/s : sekarang tengah takde mood nak berbelogging . Tu yang bosan semacam jea blog ni kan? haha . Tambah2 pulak trial PMR dah nak dekat . hadoii~~ -.- DOAKAN UMMU YEA !

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.