Hasil basuh baju malam malam buta ( lah sangatt ) ! HAHA

18:50

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


ST12 - Saat Terakhir
 inilah saat terakhirku melihat kamu
jatuh air mataku menangis pilu
hanya mampu ucapkan
selamat jalan kasih
satu jam saja kutelah bisa
cintai kamu,kamu,kamu dihatiku
namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup


Hai ! Okay , hari ni baru lah aku ade mood nak menaip ! baru lah ade entry ! baru lah tak bosann blog aku nih ! -.- 
Hari tuh aku ade terpilih untuk program Kau Inspirasiku . Top 50 student akan dapat mentor ataupun lebih mesra dipanggil mak/bapak angkat . Haha ! Aku dapat cikgu .... cikgu .. cikgu sape ek name die ? haha . Lupe lahh ! Nanti aku ingatkan balik yerk . >>> padahal buat buat lupa . :P ( konon jeles tgk entry mereka ; Ayien & Afie  buat cite pasal bende alah ni . Tapi aku buat , hampehh ! Tak de isi ponn . :'(

Hari tu kann , aku tidorr lambatt ! ggahaha . Semuanye gara gara membasuh baju sekolah di malam yang buta tak reti nak celik. Hadoii . Dah lah esoknye sekolah pagi ! Tidor pulak lambat ! Pastuh datang sekolahh , BERDENGKORR ! haha . beriee sungguh aku kann ? -.-

Okay2 , berbalik kepada cite basuh baju tadii . Aku start basuh baju dengan menggunakan mesin basuh bajet auto super lembab tuh pukul 11 malam . Maka proses pembasuhan akan berakhir kira kira pukul 1 pagi la jawabnye ye anak anak .. ( kan aku dah kate , super lembap kan ? ) So , untuk mengisi masa lapang yang lengang (?) aku pun memulakan kerja @ hobi aku . Apakah ? haha . Melukis laa ! Ape lagi !

Aku memang suke main lukis lukis . Tapi tk laa berapa cantik sangat . Just , bolehlahhh .. Aku memang tak boleh kalau pensel ngan ketas kosong ( especially kertas lukisan) ade kat depan mata . Mesti ,, argghhh ~~ Tak tahan ! Tak tahan ! haha . berrrrrr

So , pada malam yang suci itu , aku dengan wajah yang sedang kebajetan macam dah siap homework padahal homework menimbun bagai nak almari ( bukan rak lagi okayy ! ) telah menconteng kertas lukisan yang ade ituhh . wahaha ~! mau lihat hasil lukisan aku tuh ? Alaa, korang tak nak tengok pun tak pe .. Aku tunjuk jugakk . wek wekkk ! :P

Tadaaaaaaaa ~~


Ahaa , nak kata potret , tak . Nak kata lukisan , boleh kott ? haha . 
Ape ponn tak boleehh ! ( jambu .. jambuu .. )




tak leh blah !
scanner aku rosak .. ! terpaksa lah pakai webcam sahaja kawan kawan .. :(

hahaha . Amacam ? Ade bakat jadi pelukis jalanan takk ? haha . haktuii . :P

dan disebabkan lukisan inilahh aku punyee mata macam mata panda pada keesokan harinya . herr ~ ( err , bukan sebab basuh baju tu ke ?  ala , same je lahh ! )

Ehem ehem , korang kenal tak siapa yang aku lukis nihh ? :) Kalau tahu , bagitau lah aku ! cepatt tauuuuu ! :) 


hint : kakak tercomel yang aku pernah nampak kat dunia maya nih .. ! Adore her so mucchhiieee you knowwww ! ^^

You Might Also Like

8 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.