Doodle Ummu Sendirian Berhad . Kau ade ? :P

15:41

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

hai hai ! Korang tau tak , aku sekarang nih makin busy mengalahkan tauke belacan ! Haha! Merepek jea . Ye laa , aku ni kan pelajar sekolah . Nak periksa pulak tu tahun nih . Tu pasal lah busy semacam . ececehh ... )

Sebenarnya entry aku kali nih nak menayang a.k.a menunjuk nunjuk  ^^ aku punya doodle . Aku buat guna photoscape plus Gimp saje , same macam header aku . Mula mula tuh aku ade la tengok tutorial Hanie , ade ajar buat doodle . So , aku pon dengan semangat yang kental berbaur keberiaan  pun nak cubalah buat doodle sendirik. Macam best jea . Hihi. Nak tengok tak ?  ( Kalau korang kata tak nak tengok pon aku tayang jugak .. pedulik hape aku . Doodle aku , kat blog aku , bukan ayam kau punye .. ! Huahuahua! ;) )

Taddaaa !!!~~~ 



yang ni paling buruk aku rase .. =.=





Gadis Merah Jambu :)




Chubby ! Haha !




ala ala ustazah gitoo!  * ade kat header aku kann ??





tebal lipstik makcik ni .. *ni pon ade kat header aku kann ??






Aww .. sopannyee  .. :)

Haha , aku tau takdelah cantik mane pon kan .. Aku pun bukannye terror sangat bab doodle mendoodle ni .. Tak macam korang .. :(
Tapi at least aku buat sendirik , tak curi orang lain punya doodle .. huhu ..


Kata takde masa , tapi siap boleh buat doodle lagi ? Haha , aku memang . Suka membohong korang :)

You Might Also Like

2 comments

Lots of love , 움무 ♥

Popular Posts

Nak taruk palagey niiiii

Aku.... tak tahu nak letak apa kat sini. Haha nanti ah aku update lagi. Blur ni template baru huhu


Hadam

"Tolong. Terima kasih." Hargai. Jangan malu. Selagi ada. Dah takde jangan nak menyesal.